2430. Bölge 2017-2018 Rotary Dönemi BES-Asamblesini Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü gerçekleştirdi

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak, Gelecek Dönem Guvernörü Serdar Ünlü’nün liderliğinde, Organizasyon Komitesi Başkanı Kadri Güneş ve ilgili Komitesinin organizasyonunda 12-16 Nisan 2017 tarihlerinde 2017-2018 Dönemi BES ve ASAMBLE organizasyonunu gerçekleştirdik.

İyi bir organizasyon gerçekleştirmek için, BES/Asamble Komitemiz, Eşlerimiz ve Rotaryenlerimiz tarafından kısacası Ankara Bahçelievler Rotary Ailesi olarak, bu etkinlik görevini aldığımız ilk günden etkinliğin gerçekleştiği güne kadar bir yıl boyunca yoğun şekilde çalışıldı.

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak, çocuklar dahil tüm katılanlara yönelik olarak, yoğun bilgi ve eğlencenin yer aldığı ve birçok farklılıkların yaratıldığı bir BES ve Asamble organizasyonunu gerçekleştirildi. Yaklaşık olarak 850 Rotaryen, Rotaryen eşi ve çocuğu olmak üzere kişi konaklayarak organizasyona katıldı. Bu dev organizasyonda bir çok ilk yaşandı.

Etkinliğin gala gecesinde Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü’nün 32. Kuruluş Yıldönümü kutlandı. Belki de  bir ilk olan bu kutlamada, Dönem Guvernörümüz Güner İnci ve eşi Nagihan’ın da katıldığı seremonide, Ankara Bahçelievler dönem başkanı ve geçmiş dönem başkanları ile birlikte, kulübümüz logolu kuruluş yıldönümü pastası kesildi.  Pasta kesilmesi sürecinde, Ankara Bahçelievler Rotary Kulübünün tüm geçmiş dönem başkan ve eşlerinin yer aldığı film ekranda katılımcılara gösterildi.

Muhteşem organizasyonun mimarı ve organizasyon komite başkanı Gbd. Kadri GÜNEŞ aşağıdaki teşekkür mesajını iletti. Kadri GÜNEŞ kulübümüzün yani bir gönül bahçesinin en müstesna gönül adamlarındandır ve gözyaşı ile teşekkür plaketi aldığı bu dev organizasyon bunu bir defa daha bizlere göstermiştir.

Değerli Rotary ailemiz,

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2017 Başkanlar Eğitim Semineri (BES) ve Bölge Eğitim Asamblesinin düzenleme görevinin Bölgemizin Gelecek Dönem Guvernörü Serdar ÜNLÜ tarafından kulübümüze verilmiş olduğu andan itibaren eğitimi, dostluğu ve eğlencesi hep bir arada olan bir BES ve Asamble yapma gayretini gösterdik.

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü üyeleri ve eşleri olarak amacımız, siz Rotary ailemize, dostlarınızla bir araya geleceğiniz, yeni dostluklar edineceğiniz, keyif alacağınız 2017 BES ve Asamblesini geleneksel konukseverliğimiz ile yaşatmaktı.

 “ Ne Yaparsan Yap Aşk ile Yap “

sloganı ile sizleri en iyi şekilde ağırlama fırsatını bizlere verdiğiniz için teşekkür ederiz.

– En başta bize bu görevi veren Gelecek Dönem Guvernörümüz Serdar ÜNLÜ ve değerli eşi Nilüfer hanıma,

– Eğitim Liderimiz Korhan Atilla ve değerli eşi Aylin Atilla’ya,

– En başta Emre ÖZTÜRK olmak üzere ayrı ayrı olarak tüm mutfak ekibine,

– Tüm konuşmacı ve eğitmenlerimize,

– Ankara Bahçelievler Kulübümüze ve çalışkan değerli eşlerine, Alev MÖREL’e, Seda SOYSALAN, Meltem ERDAĞI’ya

– Kulübümüzde yer alan BES ve Asamble Komite Üyelerine,

– Çağla Ekiz’in şahsında Kulübümüz ve Rotaract ve Interactlarına, İnteractımız bayrağımızı taşıyan Yiğit Bora DOĞRU’ya

– Tüm Asamble’nin sunumlarını üstelen ve hiç hatasız yürüten kulübümüz eşlerinden sevgili Nursun DOĞRU’ya ve Rotaractlarımızdan kardeşimiz Can BAHADIR’a,

– Hatasız çalışan basılı doküman ve transfer komitesi başkanı Murat DOĞRU ve ulaşım ekibine,

– Xanadu Resort Otel çalışanlarına,

– 2430. Bölge ofisi çalışanlarına,

– Bize destek veren sponsorlerimize,
– Ahmet AKYOL’a, Erkan ULUKAN’a, Murat DOĞRU’ya, Yaşar KAYNAK’a ve Necil BÜYÜKPAMUKÇU’ya, Veli MÖREL’e, Haluk YÜCEEL’e

Ve siz bölgemizin Guvernörleri, Başkanları, Sekreterleri, Saymanları, üyeleri ve değerli eşleri, Rotaract’larımız ve Interactlarımıza, yani çok büyük Rotary Ailemize…

Sizlere hizmet etmek bizler için çok büyük bir şereftir.

Bizlere bu şerefi yaşattınız.

Çok ama çok teşekkür ediyoruz…


Saygılarımızla,

Rtn. Kadri GÜNEŞ

Organizasyon Komitesi Başkanı